בירור לתוצאה גבולית - סקירת מערכות שניה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/05/2016 | 14:46 | מאת: בתיה

זה מה שנכתב בסקירה שבוע 24 סקירה אנטומית (מערכת העצבים): חדרי מוח לטרלים: ממצאים: חדר מוח ימני 1.9 מ"מ חדר מוח שמאלי 5.5 מ"מ יתר חלקי המוח תקינים לשבוע ההריון. קורפוס קלוזום במראה תקין. ביקורת בעוד 3 שבועות. מה זה אומר ? עד כמה זה מדאיג ? מה רמת הסיכון ? אנו מתפללים כל העת, יש עוד מה לעשות כעת ? בתודה מראש.

חדרי המח תקינים. לא ברור למה הוזמנת לבקורת - אוי בגלל האסימטריה בחדרי המח שזה ממצא תקין!! אין סיבה להתפלל

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר