תוצאות מי שפיר וצ'יפ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

12/04/2016 | 10:06 | מאת: חן

שלום, תוצאות מי השפיר שלי יצאו תקינות, אך טרם קיבלתי את תוצאות הצ'יפ הגנטי. מהם הסיכויים לתשובות לא תקינות בבדיקת הצ'יפ הגנטי?

אני מקווה בשבילך שגם הציפ הגנטי ייצא תקין אבל ממש אין משמעות לכך שהקריוטיפ הרגיל יצא תקין ביחס לניבוי תשובת הציפ. יש מספיק מקרים של קריוטיפ רגיל תקין וציפ לא תקין (אחרת לא היינו מבצעים גם את הצמיפ). בכל מקרה בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר