לחץ תמידי וכאב .בואגינה.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

15/02/2016 | 00:13 | מאת: גלי

בת 35.הריון ראשון שבוע 30.התחיל, .כאב תמידי בהליכה ועמידה ולחץ על הוואגינה. האם ישנה סכנת לידה מוקדמת ואיך למנוע? כל הבדיקות בסדר. כולל מי שפיר ואולטרה סאונד אחרון, שהראה שהתחנוקת התהפכה למנח נרצוי.

ייתכן ומדובר ב- SYMPHYSIOLYSIS - הפרדה על עצמות החיק (פוביס) שקורית בהריון. עלייך להבדק ע"י רופאך המטפל לאישור או שלילת האבחנה. לגבי פחד מלידה מוקדמת הדרך לעקוב אחר זאת היא מעקב באולטראסאונד אחר אורך צוואר הרחם

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר