פגיעה בעובר במהלך דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/03/2024 | 17:28 | מאת: מודאגת

שלום, במהלך בדיקת מי שפיר שעברתי אתמול העובר פעמיים נע לעבר המחט ונגע בה. בפעם הראשונה בן הזוג שלי ראה זאת והרופאה לא שמה לב כי התעסקה עם הציוד, ובפעם השניה שקרה הרופאה ככל הנראה דחפה אותו הרחק מהמחט. הרופאה הסבירה לנו שגם אפ העובר נגע בגוף המחט רק הקצה שלה דוקר. אני חוששת מאוד ומודאגת שנגרם לעובר נזק. איך ניתן לדעת האם הוא בכל זאת נדקר מקצה המחט? בעיקר מודאגת מהפעם הראשונה שבה לא שמה לב..

נדיר מאד שיש פגיעה בעובר במהלך הדיקור. גם אם נגעה המחט בעובר. ולא כל מה שאתם חושבים שאתם רואים זה אכן קורה.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר