שקיפות עורפית מוגברת ובדיקת NIPT תקינה לאחר מכן

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

24/02/2024 | 16:09 | מאת: עדי

שלוב רב, אני בת 30, כעת בשבוע 13+4. תוצאות הסקר שליש ראשון הצביעו על סיכון גבוה לתסמונת דאון בשל השקיפות המוגברת: 1.28 PAPP-A mom 1.29 Free βHCG mom NT 3 mm - mom 2.82 סיכון תסמונת דאון הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בלבד 1:860 הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית NT ( )והבדיקות הביוכימיות 1:17 * 18טריזומיה הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית NT ( )והבדיקות הביוכימיות 1:5400 עשיתי גם בדיקת NIPT שיצאה תקינה בכל המדדים. אציין שבשקיפות העורפית הודגם בפועל 2.98 mm והרופא התייחס לזה כ3. מה עוד יכול להעיד שקיפות עורפית מוגברת כזו ברגע שתסמונת דאון נשללת? תודה

את צריכה סקירת מערכות בהקדם כדי לשלול מומים ובהתאם לממצאים להמשיך בבירור. אם את מעוניינת בסקירה צלצלי למזכירתי 0545448999 בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר