תוצאות שקיפות עורפית וסקר ביוכימי ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

08/02/2024 | 15:07 | מאת: נעם

שלום. אשמח לדעת למה הסיכון לתסמונת דאון עלתה : אני בת 31 הריון ivf של עובר קפוא, בזמן הבדיקה שבוע 12+3 1.84 mom - מ"מNt-2.1 Fbhcg- 30.34 ng/ml- 0.83 mom Papp a - 1328.71 mu/l- 0.7 mom סיכון לפי גיל ובדיקות 1:315 סיכון לפי גיל 1:784 בשקיפות ללא הסקר הביוכמי הסיכון היה 1:937 והודגם גם עצם גשר אף אשמח לדעת מה כדאי לעשות עם התוצאות אני עכשיו בשבוע 13+3 תודה

הסיכון עלה כי השקיפות יצאה מעט גבוהה 2.1 מ״מ. עדיין בנורמה אבל מעט גבוהה. זה עדיין לא אומר כלום. מה שחשוב זאת הסקירה המוקדמת. לכן אני מבצע שקיפות וסקירה יחד ונותן הרבה יותר מידע מעבר לשקיפות עצמה. במידה ותהיי מעוניינת בסקירה בימים הקרובים (בתקווה שימצאו לך מקום) התקשרי למזכירתי 0545448999. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר