ציסטות Pvpc סקירה שלישית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

17/01/2024 | 10:46 | מאת: שני

שלום, מכיוון שערך הhcg שלי גבוהה 3.9, נשלחתי לעשות סקירה מכוונת שילייה בשבוע 30. שם התגלו 4 ציסטות מסוג pvpc בגדלים 2-3 מילימטר. נשלחתי לבצע mri וגם שם ראו את הציסטות. אין בעיות נוספות. Cmv שלילי. ציפ גנטי תקין. אשמח להבין מה המשמעות של הציסטות האלו? האם יכול להיות שתהיה פגיעה בעובר ואצטרך לבצע הפסקת הריון? האם כדאי לבצע עוד בדיקות (אקסום, אקו לב,..)? תודה רבה..

17/01/2024 | 10:48 | מאת: שני

ציסטות במוח העובר

PVPC הן לרוב בממצאים ללא משמעות קלינית. את יכולהנ להתייעץ עם נוירולוג ילדים (יש בבתי חולים ביחידות US צוות של גנטיקאי רופא אולטרהסאונד ונוירולוג ילדים שנתונים ייעוץ על הממצאים הללו. לגבי אקסום תתייעצי עם גנטיקאי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר