ריבוי מי שפיר מה עושים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

01/01/2024 | 00:50 | מאת: אני

היי פרופ טפו טפו התוצאות של העמסת סוכר 100 יצאו תקינות. רציתי לברר מדוע אם ככה יצא לי מי שפיר בערך 25 שזה הגבול לפני ריבוי מי שפיר? האם יש הסבר לכך? האם עקב כך יש צורך להמשיך לעקוב אחר העובר? שבוע

צריך לבצע סקירת מערכות מורחבת לבירור ריבוי יחסי מי שפיר והמשך מעקב סונוגרפי אחר גדילת העובר וכמות המים. במידה ותהיי מעוניינת בסקירה צלצלי למזכירתי 0545448999

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר