אנטיביוטיקה רפאפן עם טבעת נוברינג

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

02/12/2023 | 18:11 | מאת: ש

שלום רב, אני בת 37, משתמשת בטבעת נוברינג כבר פעם שלישית בין הריון והנקה, מחברת בדרך כלל 3 טבעות, מחזיק לי ללא בעיות. כעת אני בשבוע השני של הטבעת הראשונה, לאחר שעשיתי הפסקה של שבוע. התחלתי טיפול של אנטיביוטיקה רפאפן 500 פעמיים ביום לסטרפ, לפני 6 ימים. אתמול, חמישה ימים לאחר התחילת האנטיביוטיקה התחיל לי דימום כמו מחזור, יש לציין שהוצאתי את הטבעת, השאלה שלי האם יכול להיות שהאנטיביוטיקה עד כדי כך פגעה בהשפעה של הנוברינג וגרמה לחוסר יעילות ודימום או שהנוברינג לא מתאים לי כבר. בחיים לא היה לי דימום ואפילו כתם בשימוש בטבעת, פעמים בודדות היה לי ביום האחרון של הטבעת השלישית לפני שהוצאתי. אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה

לא הפורום המתאים

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר