תוצאות בדיקות דם לCmv בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

21/11/2023 | 17:37 | מאת: קטיה

שלום, אשמח לפיענוח תוצאות 3 הבדיקות שעשיתי של cmv והאם יש סיכוי לפגיעה בעובר ואם יש צורך לחשוש? (אציין שתאריך ווסת אחרונה 31.5) בדיקה ראשונה מתאריך 20.7 - Cmv igg 82.9 positive Cmv igm borderline Cmv igm method 2 vidas - negative Cmv igg avidity vidas - 0.79 בדיקה שניה מתאריך 27.9 - Cmv igg 109.7 positive Cmv igg negative בדיקה שלישית מתאריך 16.11 - Cmv igg 223.8 positive Cmv igm positive Cmv igm method 2 vidas - negative Cmv igg avidity vidas - 0.91 תודה רבה ויום טוב

21/11/2023 | 17:46 | מאת: קטיה

Cmv igg <6 - negative Cmv igg 6-20 borderline Cmv igg >20 positive Cmv igg avidity vidas : Index < 0.4 low avidity Borderline avidity 0.4-0.649 High avidity >= 0.65

אם ה- VIDAS שלילי וה- AVIDITY גבוה אין צורך לחזור על הבדיקות - מדובר בארוע לפני ההריון. בכל מקרה התייעצי גם עם זיהומולוג

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר