ריבוי בדיקות פלוס מוניטור

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

09/11/2023 | 17:12 | מאת: ליאת

שלום ד״ר אני ממש בלחץ. מאתמול הרגשתי התקשויות בבטן שלא עברו. הלכתי היום לרופא מיון בקופח שבדק מהבטן ושלח למוניטור לשלול צירים מוקדמים (שבוע 26). מאחר והוא מיהר חיכיתי שעתיים לרופא אחר שיקבל אותי ואז עשיתי מוניטור כ20 דקות (שם מצאו צירונים) וחזרתי לרופא אחר שבדק אותי בus וגינלי לראות את אורך צוואר ולאחר מכן us מהבטן. למעשה ב3 שעות עשיתי 2 בדיקות us מהבטן, מוניטור וus וגינלי ואני ממש בחרדות שכל הבדיקות האלה חלילה מזיקות. האם יכול חלילה להיגרם נזק להריון??

שום נזק.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר