קשיי נשימה בהריןן חוששת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

21/10/2023 | 14:52 | מאת: קארין

שלום וברכה, שבוע 24 והחלו קשיי נשימה מטורפים מהבוקר. קראתי שהרחם לוחצת על הסרעפת. מה עושים? אני מאוד מודאגת וכבר שעות שמתנשפת חזק מאוד ומרגישה שאין לי אויר יש לי מד חמצן בשעון אפל. האם למדוד חמצן? האם מצב זה מצריך להגיע למיון? האם יש שיטות טבעיות להתגבר על זה? יש לי כאבים מתחת לחזה וקושי רב בנשימה. יש לציין שלא סובלת מאסתמה

אני מקווה בשבילך שהלכת כבר למיון. אם לא לכי עכשיו!!!! בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר