דליפת גז בבית וחששות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

15/10/2023 | 21:50 | מאת: ליאת

שלום פרופ׳ יש לנו בעיה בגז וטרם הגיע טכנאי. בינתיים בעלי הדליק גז כדי לחמם משהו והיה ריח חריף מאוד שהתפשט בכל הבית והחדרים וזה נמשך בערך 5 דקות עד שכיבה את הגז. אני בשבוע 23 וממש חוששת כי הרחתי את הגז לכמה דקות וכמעט נחנקתי. האם חלילה יכול להיגרם נזק לעובר? האם הגז יכול להגיע אליו דרך השליה? תודה

לא נראה לי שאת צריכה לחשוש לעובר. הבעיה אם את שאפת גז ואם יש קשיי השימה את צריכה להבדק. לגבי העובר כאמור לכ חושב שיש בעייה אבל מחר תתייעצי עם מרכז טרטולוגיה.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר