מפגע כימי בסביבת המגורים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/10/2023 | 17:21 | מאת: יעל

שלום וברכה אני בטרימסטר שני. היום קרה בסביבתי מפגע כימי שגרם לריח חזק מאוד בבית של כימיקלים. הייתי מתארת את הריח כמשהו שמזכיר צבע חריף/לקה. סגרתי מיד את החלונות והפעלתי מזגנים ויצאתי החוצ. לאחר שעה חזרתי הביתה והריח נעלם אבל אני חוששת שמהזמן הקצר שבו נשמתי את הריח, חלילה יכול להיגרם נזק בהריון וגם כעת שאני בבבית ואין ריח, אני חוששת שהכימיקלים נשארו בבית. רציתי לברר האם זה מסוכן?? יש לציין שצלצלתי גם ל-106, גם ל-102 אבל הם טוענים שלא ניתן לעשות דבר ולחכות שהריח יעבור

לא מאמין שיכול ל גרם נזק להריון מה אור שלך. בכל מקרה צלצלי לטרטולוגיה בירושלים ותקבלי מידע מפורט

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר