דימום שבוע 18 מה עושים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

14/09/2023 | 09:51 | מאת: דנית

היי פרופ׳ שבוע 18 (שרירן ושלית פתח אחורית). כבר היו דימומים בשבועות מוקדמים יותר ודימום חזק בשבוע 13 עם חשד להפלה מאיימת. היום בבוקר היה לי בניגוב דם חום ורדרד, ניגשתי לרופא שבדק בספקולום, אולטרסאונד וגינלי ובטני ולא ראה מה מקור הדימום. אני ממש מפחדת כי זה שליש שני. האם דימומים בשליש שני עלולים לקרות?? ומה המקור שלהם?? האם על כל דימום להיבדק?

אם נבדקת ע"י רופא אין סיבה לדאגה. לא הייתי פונה על כל דימום לבדיקה רק במקרי דמום כמו ווסת או יותר. התייעצי בעת הסקירה המאוחרת

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר