מתלבטים איפה לעשות בדיקת NIPT?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

16/08/2023 | 16:23 | מאת: HI

מתלבטים איפה לעשות בדיקת NIPT? באיזה חברה? אנחנו מבוטחים בעללית פלטינום ויש המון חברות טובות בשוק רצינו לדעת איזה חברה הכי טובה ביחס למכיר גם כן או שיש אנשים שממליצים על כמות מינימלית של כרומוזונים לבדיקה תודה

קודם כל כרומוזומים לא זונים. שנית אין תפקיד הפורום להמליץ על חברה מסחרית זאת או אחרת. יכול רק להמליץ לך לבדוק רק 5 גלאים לא את המורחבת.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר