שקיפות עורפית שבוע 11+5

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/08/2023 | 00:31 | מאת: איציק

שיקפות עורפית 1.2 ממ שבוע 11+5. בת 35. נרשם לנו "לא הודגמה עצם האף" הוגדמה זרימה תקינה בדוקטוס ונוזוס,הודגמה זרימה חד כיוונית ללא רגורגיטציה במסתם הטריקוספידלי.

אכן חסר גשר אף הוא אחד הסמנים לבעייה כרומוזומלית. אבל לא מסיקים שום מסקנה מממצא בודד זה. מציע להגיע לסקירה מוקדמת שבוע 13-13.4 ולפי הסקירה נדע מה להמליץ. הסקירה הרבה יותר חשובה מרק גשר האף. אם מעוניינת צלצלי למזכירתי 0545448999 וננסה למצוא לך מקום. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר