מים לא צלולים בבדיקת US

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

05/07/2023 | 15:24 | מאת: חיה

עשיתי בדיקת US שבוע 37+2. בבדיקה צוין שמי שפיר לא צלולים. הרופא הקבוע לא היה במרפאה ורופא אחר (לא רופא של הריון) יעץ לי לבוא עוד שבוע ל - US נוסף. וגם לשאול את הרופא של המעקב הריון. אני לא רגועה. האם אפשר לחכות שבוע במקרה כזה? תודה רבה!

לרוב זה ממצא ללא משמעות. כדי להיות בטוחה פני למוקד או לרופא מטפל על מנת שיעשו גם מוניטור עכשיו וכן אולטרהסאונד חוזר עוד שבוע

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר