סקירה מוקדמת עם ממצאים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

10/06/2023 | 08:05 | מאת: רינה

אשמח בבקשה לעזרתך פרופ, כמה אני צריכה להיות מודאגת מהתוצאה של הניפט שעשיתי שאני מחכה לה? מניסיונך מה ראית במטופלות שלך? בשבוע 15+3 לאחר סקירה מוקדמת. בסקירה התגלה עובר תואם לגיל , "ציסטות צוואריות דו צדדיות, ורושם של VSD מוסקולרי היתה שקיפות 0.8 ממ ועם הבדיקת דם סיכוי 1:10000) קבעתי גם אקו לב. תודה רבה!!!

לדעתי כבר עניתי. אם היית מתייעצת אתי הייתי מבצע דיקור ולא ניפט. אני לא נביא ולא יכול לחזות תשובת הניפט זה יכול ללכת לכל הההגיון ים. התייעצי עם גנטיקאי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר