קונוס עמוד שדרה נמוך מגובה הכליות- שבוע 28

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/05/2023 | 06:45 | מאת: נועה

שלום דר בהריון שבוע 28. הייתי בסקירה מכוונת לעמוד השדרה ויש חשש לעיגון. מצ"ב מה אבחנו בסקירה. אמרו לי דחוף ביח לנירולוג ילדים וסקירות חוזרות. לחוצה מאוד האם זה טבעי שזה ככה או שישתנה עד הלידה

לא כל פעם שחושדים בעיגון עמוד שדרה זו אכן האבחנה. שנית גם אם יש עיגון ואין כל ממצא נוסף יש צורך בניתוח פשוט לשחרור העיגון. עלייך לפנות ליחידת US לסקירה מכוונת בנוכחות נוירוכירורג ילדים שיסביר את התופעה והטיפול.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר