בטא גבוהה ביחס לשבוע ההיריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

10/05/2023 | 18:55 | מאת: סיון

שלום, אני בהיריון, שבוע 5+3 לפי מחזור אחרון ב-1.4.23. אחרי 3 הפלות חוזרות, מטופלת בקלקסן, אנדומטרין ועכשיו גם בפרבליפ. בטא ב-2.5 - 818 בטא היום 10.5 - 28,286 נראה לי עליה מאוד גדולה גם ביחס ללפני שבוע וגם באופן אבסולוטי ביחס לשבוע לפי מה שאני קוראת). האם תקין? ייתכן חשש להיריון מולארי או משהו אחר? תודה!

קודם כל תשמחי שיש עלייה של הבטא. רק אולטרהסאונד יפתור לך את העניין אם מדובר בהריון רגיל ותקין, הריון מרובה עוברים או חלילה מולרי.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר