שקיפות עורפית לא תקינה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

08/05/2023 | 12:23 | מאת: ישראל ישראלי

שלום, הריון ראשון, זוג צעיר. ביצענו שקיפות עורפית ונמצא שקיפות לא תקינה של 6.1 מ״מ. אנחנו לפני סיסי שילייה. השאלה בהנחה והכל יצא תקין מה הסיכוי לעובר בריא בשקיפות מעובה כזאת ? במידה והכל יצא תקין, יש עדיין מה לדאוג ? יש מקום להמשיך בבדיקות בשקיפות שכזו ? מודאגים מאוד

אני מניח שאתם כבר אחרי סיסי שליה. ככלל התשובה היא שיותר ולא פחות חשוב זה לעשות סקירת מערכות טובה ומקיפה לוודא שאין מומים מבניים. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר