דחוף ביותר שקיפות עורפית 7 ממ

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

27/04/2023 | 20:42 | מאת: שקיפות עורפית 7

שלום אני בשבוע 12 ועשיתי היום אולטרסאונד הטכנאית דגמה שקיפות עורפית מעובה עם הדים נמדד כ 7 ממ אציין שלבעלי יש אח עם בעיה של כרומוזומים יש לי 2 ילדים בריאים בהריון הקודם נמדד שקיפות 2.1 אך כעת זה 7 ועם הדים מה הכוונה הדים ? האם יש מה לעשות בדיקת שקיפות עורפית ? תודה על המענה

אני מניח שכבר בצעת סקירה ו/או סיסי שלייה או חלילה הפסקת הריון. אם עדיין זקוקה לייעוץ אשמח לעזור

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר