תוצאות חלבון עוברי לפי ערכים:

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

12/04/2023 | 00:25 | מאת: חן אלגה

AFP 1.97 HCG 1.64 Estriol 1.26  תוצאה סטטיסטית לפי גילי 1-550 ולפי שכלול של בדיקות 1-2500 אני בת 33 בשבוע 21 פלוס ולאחר שקיפות גבולית 2.7 רציתי לדעת האם זה תקין אשמח למענה תודה

התוצאה תקינה. האם בצעת דיקור מי שפיר? ציפ גנטי? אקסום?

12/04/2023 | 10:58 | מאת: חן אלגה

לא ביצעתי כי לא קיבלתי המלצה משום רופא מכיוון שהבדיקות יצאו תקינות גם לאחר השקיפות נעשה סקירה מוקדמת ומכוונת ולאחר ייעוץ גנטי הוסבר שבמידה והחלבון עוברי יוצא תקין לא תינתן המלצה וכך קרה עקב החגים והחוסר תפיסה של היועצת רציתי סך העל לקבע מענה על תוצאות ומודה לך על המענה

12/04/2023 | 11:04 | מאת: חן אלגה

זאת אומרת שהוסבר לי שלאחר הבדיקות שנעשו לאחר שאבצע חלבון עוברי ולאחר התוצאה זה יהיה שיקול שלי שנשלח המלצה אך היא לא מספקת ובהתאם לזאת לא הובטח שהביטוח יכסה את סכום הבדיקה ובכן מאחר שעשיתי רציתי לבצע אך כמובן שברצוני לעשות אך ללא הספקתי ומשהו נוסף שרציתי לדעת הוא ראיתי בתוצאות שהestriol נמוך מה HCG יש סיכוי לתסמונת זה נכון?

12/04/2023 | 11:05 | מאת: חן אלגה

או שזה אמור להיות נמוך מהערך היחסי שרשום אני מתנצלת על החפירה פשוט לראשונה אני נתקלת בדבר כזה גם לאחר לידות קודמות שלי מצטערת ומודה לך

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר