סקירה מאוחרת שבוע 22+4

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

14/03/2023 | 14:46 | מאת: Avia

בסקירההמוקדמת נצפה מעי אקוגני חדר שמאל הרוםה לא ייחסה חשיבות מאחר ושקיפות תקנה וחלבון עוברי תקין בסקירה המאוחרת שבוע 22+4 עדיין נצפה מוקד אקוגני בלב ובנוסף הרופא אמר כי עצם הירך קצרה בשבועיים אחוזון 5 אשמח לדעת מה עושים מכאן מאחר ויש שני ממצאים? האם זה מעיד על מום בעובר בעיה גנטית ? האטה בגדילה ?

אלה אכן שני ממצאים שיש להתייחס אליהם. לא בהכרח בעייה גנטית אבל בוודאי שדורשת בירור. אם בצעת דיקור מי שפיר יכולה להיות רגועה ולהמשיך במעקב עצמות ארוכות. אם לא עלייך לפנות לייעוץ גנטי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר