ממצאים בסקירה מכוונת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

13/02/2023 | 20:18 | מאת: שני

שלום, בסקירת מערכות מכוונת בשבוע 28+2 הודגמו: -מעי מעט אקוגני. -מערכת מאספת כפולה בכליה ימין. - מוקד אקוגני בחדר שמאל של הלב. -קיבה מוגדלת לפי גולדשטיין 33.4 מ״מ אורך מעל 2 סטיות תקן, רוחב 14.8 מ״מ תקין, AP היה 21 מ״מ מעל 2 סטיות תקן. מה המשמעות של הממצאים בקיבה ומעי? צ׳יפ גנטי תקין, בדיקת אקסום טריו תקינה, אקו לב תקין. תודה רבה על המענה

אכן יש מגוון ממצאים. ברגע שבצעת אקסום מרבית החששות מאחורייך אבל הייתי פונה שוב לייעוץ גנטי ומגיע לסקירה שלישית בשבוע 30-32 על מנת לעקוב אחר הממצאים

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר