שאלה לאחר סקירת מערכות ראשונה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/01/2023 | 15:09 | מאת: ADAM

היי , בממצאים נכתב : בלב - נצפה מוקד אקוגני בחדר שמאל וכן נצפה ממצא המתאים ל ARSA יתר הסקירה לא נמצאו ממצאים . ( בעתיד נעשה מי שפיר וצ'יפ גנטי ) יום לאחר הבדיקה יצרו איתנו שוב קשר וביקשו שנגיע לבדיקה חזורת עי מנהל המחלקה ( ביהח מאיר ) מה יכולה להיות הסיבה שיש לחזור לבדיקה נוספת ? יש מקום להילחץ ? במה מדובר ?

מצטער שראיתי רק עכשיו את שאלתך. אלה שני ממצאים "רכים" ואם את מבצעת דיקור זה ייתן מענה לממצאים אלה. לא הייתי יותר מדי מודאג.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר