עצם ירך קצרה שבוע 32

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/12/2022 | 10:35 | מאת: סקירה מכוונת

שלום בשבוע 30 בבדיקה שגרתית התגלה כי עצם הירך קצרה בשבועיים, סקירה ראשונה ושניה הכל היה תקין. ז"א האטה בצמיחה אך רק בממצא בירך ,נשלחתי לסקירה מכוונת יצא שקטן בשבוע וחצי בערך, הרופא כתב שעצם ירך וזרוע אחוזון 7. מעבר לזה שהכל תקין אך להפנות ליעוץ גנטי. יש לציין כי אני נמוכה. מה עלי לעשות עם המידע הזה? מחכה לתגובה ממכון ליעוץ גנטי בנתיים.

לא נראה שיש כאן בעייה רצינית גם כי הפער לא כזה גדול וגם כי את מציינת שאת נמוכת קומה. לכי לייעוץ גנטי שיראה את כל הנתונים אבל לדעתי כם הוא ירגיע אותך

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר