תוצאות סקר שליש שני

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/12/2022 | 16:56 | מאת: דנה

קיבלתי היום תוצאות של סקר שליש שני AFP- 0.90 HCG- 3.07 Estirol- 0.65 בת 33 סיכון לפי גיל 1:580, סיכון בשליש הראשון 1:340 סיכון משוקלל של שתי הבדיקות 1:95 שקיפות עורפית תקינה סקירה מוקדמת תקינה בתוצאות הבדיקה הנוכחית ציינו שיש לי תלסמיה מיינור ולוודא שבוצע ייעוץ גנטי בעניין. לחוצה מאוד מהתוצאות! אשמח לחוות דעתך.

לפי הסיכון המשוקלל מומלץ לבצע דיקור מי שפיר. אם את מעוניינת את יכולה להצקשר למזכירתי 0545448999. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר