בטא גבוהה בשבוע 5

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

09/11/2022 | 21:37 | מאת: דנה

שלום, כרגע אני בשבוע 6+2 באולטרסאונד עובר עם דופק. (תואם ל6+1). בעבר היה לי הפסקת היריון עקב עובר עם תסמונת דאון. רציתי לדעת אם הערכים של הבטא hcg בהריון הנוכחי נחשבים לגבוהים. היות ובודקים את אותו ההורמון בהמשך והוא באמת גבוה כשיש תסמונת דאון. כעת אני חוששת בגלל שהערכים גבוהים שזה יכול להיות שוב סימן לא טוב. ערכי בטא: שבוע 4- 128 שבוע 4+2- 535 שבוע 4+4- 1,854 שבוע 5- 8,400 שבוע 5+3- 21,120 תודה רבה

מנש אין לך מה להקיש מערכי b בתחילת ההריון והסיכון לתסמונת דאון. מבין את החשש שלך אחרי ההריון הקודם אבל זה מנש לא קשור. אם את רוצה למצות את האביון מוקדם ככל האפשר בצעי nipt בשבוע 11 ובואי לסקירה מוקדמת בשבוע 13. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר