אגני כליה מורחבים הריון תאומים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/10/2022 | 18:52 | מאת: ליקי

שלום, שבוע 17+3 הריון pgd תאומים לא זהים, נצפתה עוברית עם אגני כליה 3 מ"מ (כל השאר נראה תקין, גם הלב) צוין שזו הרחבה קלה ולהיות במעקב. האם זה ממצא שצריך להדאיג? על מה יכול להעיד? האם יש צורך בבדיקות נוספות? יש לי בדיקת דיקור מי שפיר בשבוע הבא בכל מקרה, האם עלול להתגלות פגם שקשור בכך? תודה.

אגני כליות 3 ממ זה בגבול הנורמה. בכל מקרה הדיקור יענה על האפשרות שחלילה זה קשור לבעייה כרומוזומלית. לא הייתי מודאג מאד

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר