שאלה לרופא סקירת מערכות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

12/09/2022 | 17:04 | מאת: דנה

הרופא שעשה סקירה ראשונה ראה מוקד אקוגני אחד ואמר שאם שאר הממצאים תקינים אין סיבה לדאגה ובסקירה שניה ראו שנים הרופאת נשים שלחה אותי לדיקור מי שפיר בדיקת nipt אקו לב האם יש סיבה לדאגה? כי אני ממש לא ישנה בלילה

אין הבדל בין מוקד אחד לשניים. אם זה ממצא יחיד אין סיבה לדאגה מיוחדת.

13/09/2022 | 13:16 | מאת: דנה

זה שהוא ראה מוקד אקוגני אחד ובסקירה שניה, מה זה אומר שפתאום נוצרות בעיות? אם תוכל לכתוב לי הסבר אשמח מאד וזה יהיה כדור הרגעה!

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר