סקירת מערכות מאוחרת 20+ 3

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/09/2022 | 14:32 | מאת: מירי

שלום כרגע יצאנו מסקירת מערכות מאוחרת כרגע נמצאת בשבוע 20+3 והכל יצא תקין אך יש רק דבר אחד שהיא מצאה לא תקין זה שאורך הידיים והרגליים קצרות ב8 ימים האם יש מה לחשוש מזה ?? הגובה של האישה 1.54 הגובה של הגבר 1.72

04/09/2022 | 15:21 | מאת: סקירה שנייה

קודם כל למה לבצע סקירה מאוחרת בשבוע 20.3. היתרון שמבצעים סקערה מוקדמת היא שאת המאוחרת ניתן לבצע יוצא מאוחר סביב שבוע 23-24 ואז גם ניתן לראות יותר אוב את אברי המח המתפתחים. מציע לבוא לסקירה טובה בשבוע 23 ואז נבדוק גם את המח וגם את העצמות הארוכות. נראה אם הפער קיים בכלל ונייעץ על המשך בהצלחה.

04/09/2022 | 17:23 | מאת: מירי

הרופאה המטפלת בדקה ולפי הוסת האחרונה ואישרה הגעה. בשבוע 23 אני יהיה בחול ובגלל זה אין אפשרות לבצע את הבדיקה בשבועות האלו לגביי המוח אמרה שהכל תקין ואין ממצאים חריגים

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר