כיס מרה סקירה מכוונת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

22/06/2022 | 14:40 | מאת: כיס מרה

שלום ברצוני לשאול שאלה ההיתי בסקירה מוקדמת ומאוחרת שהכל היה תקין. אך לאחר מכן בשבוע 28 בבדיקת רופא שגרתית הוא לא ראה את כיס המרה בבירור וטיפה יותר קטן מהרגיל.ושלח אותי לעשות סקירה מכוונת אני בשבוע 30 והשאלה שלי היא אם יש מצב שבסקירה המכוונת כן יראו את הגודל כראוי ויש מצב שיראו יותר טוב ולא יהיו בעיות.?האם קורה שבבדיקות חוזרות רואים יותר טוב? תודה רבה.

כיס מרה הוא אחד האיברים הכי טריקים ושונים מבחינת מיקום מראה מבנה גודל וכו. בהחלט ייתכן שבשבוע 28 לא רואים אותו טוב ובכל זאת הוא קיים. דרך נוספת להדמיית היא MRI. האם בצעת דיקור מי שפיר? האם שמרת תאים?

22/06/2022 | 15:53 | מאת: כיס מרה

אז זאת אומרת שבשבוע מאוחר יותר לדוגמא 31 נוכל לראות אותו יותר טוב?מלבד הכיס מרה כל הבדיקות שלי תקינות. אני מחכה לסקירה מכוונת ואם שם לא יראו שינוי אני מאמינה שישלחו אותי למי שפיר. אבל אתה מרגיע אותי בזה שלמעשה אם לא ראו טוב בשבוע 28 את הכיס מרה ההיתכן שבשבועות מתקדמים יראו יותר טוב?

23/06/2022 | 12:04 | מאת: כיס מרה

??

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר