ממצאים רכים בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

01/06/2022 | 20:18 | מאת: סברינה

שלום אני בת 33 , בדיקת שקיפות עורפית 1 מ"מ בצקת עורפית הודגם עצם אף סיכון לתסמונת דאון לפי תוצאות וגיל 1:3106 סקר ראשון לפי גיל ובדיקות 1:16000 סקירת מערכות מוקדמת תקינה מלבד שני ממצאים רכים ציסטה צווארית חד צדדית ומוקד אקוגני בחדר שמאל . אני עושה חילבון עוברי הרופא המליץ לי על ייעוץ גנטי אני די מודאגת ! האם אני אצטרך לעשות מי שפיר ?

קודם כל אף אחד לא יכריח אותך לבצע דיקור. יועץ גנטי ימליץ לך לבצע דיקור כי 2 סמנים רכים מנויים אינדיקציה לדיקור. עדיין אם שאר הסקירה תרינה את צריכה להיות פחות מודאגת.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר