שאלה בעניין זרע תקין

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

29/05/2022 | 08:02 | מאת: שיראל

שלום רב ד״ר אני נמצאת כרגע בהריון לאחר שימוש במניעה כי בעלי צורך סטרואידים אנאבוליים בהזרקות למטרת פיתוח גוף רציתי לשאול מה ההשפעות של זה על הזרע עצמו רוב המידע מדבר על השפעה של ירידה באונות וחוסר פריון אבל לא מדברים על מה קורה כשהזרע כן מפרה למרות זאת רציתי לשאול האם יש חשש שיוולד ילד עם מגבלות מסוימות כתוצאה מזרע כזה? האם זה משפיע על טיב הזרע מהבחינה הזאת? ובכלל לאיזה דוקטור ניגשים בעניין הזה לא בטוחה שזה קשור לתחום ההתמחות הזה

להערכתי לא אמורה להיות בעייה כלשהיא אבל ממליץ להתייעץ במרכז הטרטולוגי בירושלים או כל טרטולוג אחר בבתי החולים. בכל מקרה מציע כמובן סקירה טובה ודיקור מי שפיר

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר