סקירת מערכות מוקדמת שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/05/2022 | 10:22 | מאת: ליהי

בת 37 הריון ראשון עכשיו שבוע 13 עוד שבועיים יש לי סקירה מוקדמת פרטי ופתאום הבנתי שזה פנימי , שקיפות עשו לי בטני וראו מעולה, פשוט בדיקה פנימית גורמת לי סבל וכאבים בגלל וגיניסמוס ועוד 20 דק' ,אפשר לבקש לעשות בטני או שהרופא יכריח אותי אני ממש מודאגת.תודה

קודם כל אף אחד לא יכריח אותך לעשות שום דבר נגד רצונך. שנית הסקירה הוגינלית הרבה יותר מדוייקת מהבטנית ועם רופא מבין והסבר סבלני אפשר לכל אחת לעשות בדיקה וגינלית. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר