מי שפיר מתה מפחדדדדדדדד

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/05/2022 | 11:24 | מאת: עמית

היי יש לי דיקור מי שפיר שבוע הבא החלטתח לעשות למרות שהכל תקין ובניגוד לרצון של בן זוגי כי אני מבינה שזו הבדיקה היחידה שיכולה להרגיע ולתת תשובות חד משמעיות הבעיה היא שהפחד מהבדיקה משתק אותי ברמה של אני לא נרדמת בלילות, יש לי סיוטים ובכל פעם שאני נזכרת שזה שבוע הבא יש לי דפיקות לב מהירות והזעה אני גם בוכה המון חשוב לציין שאין לי פחד מבדיקות ואני ממש לא מפחדת ממחטים אני לא מפחדת מהבדיקה עצמה אלא ממה שיקרה אחריה... והדבר המפחיד ביותר הוא זיהום ברחם שיכול להגיע לכריתה שלו.. אני בחורה בת 31 בריאה ללא ילדים ואני מפחדת שהבדיקה הזו תהרוס לי את החיים אשמח לדעת מה הסיכוי לזיהום ברחם בעקבות הבדיקה ומה יכול להשפיע על כך? תודה!!

18/05/2022 | 15:50 | מאת: עמית

הרופא נשים אמר שלא כדאי לעשות מי שפיר לפני בדיקה של חלבון עוברי כי זה משפיע על התוצאות או משהו אשמח לדעת מה הקשר? אני עושה חלבון עוברי בשלישי הבא ואת המי שפיר בחמישי זה סבבה?

18/05/2022 | 15:52 | מאת: עמית

אשמח לתשובות בבקשה תודה רבהה

18/05/2022 | 15:53 | מאת: עמית

סליחה עח החפירה:)

אני מבין את הפחד אבל הסיכון לכריתת רחם מזערי ביוצר. נכון שצריכים להגיד לך את כל הסכנות אבל גם הסיכון להפלה אינו גדול ועוד הרבה פחות קיים הסיכון לכריתת רחם. הבדיקה חשובה ביותר ועל זה אין צורך להרחיב. אם את עושה את הדיקור אצלי אני מזמין אותך ואת בעלך לדבר אתי וננסה להרגיע את שניכם. בהצלחה

18/05/2022 | 19:45 | מאת: עמית

הרופא נשים אמר שלא כדאי לעשות מי שפיר לפני בדיקה של חלבון עוברי כי זה משפיע על התוצאות או משהו אשמח לדעת מה הקשר? אני עושה חלבון עוברי בשלישי הבא ואת המי שפיר בחמישי הבא זה סבבה?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר