תנועות עוברים לאחר בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

09/05/2022 | 12:59 | מאת: שירה

שלום ד"ר. אני בת 39 הריון ראשון תאומים מטיפול ivf. ביצעתי אתמול בדיקת מי שפיר - (שבוע 18+3) ומאז לא ממש מרגישה תנועות של העוברים. כן מרגישה קצת לחצים בבטן מהבדיקה אבל לא כאבים חזקים. האם יש צורך לבצע בדיקת אולטראסאונד? אם כן, האם כדאי ללכת לבדיקה היום או שעדיף לחכות למחר כדי לא להתאמץ היום?

כשאני מבצע דיקור מי שפיר אני משאיר הנייד שלי לשאלות והתייעצויות למקרה הצורך. אם יש לך תלונה כלשהיא הכי טוב להתקשר לרופא המבצע ולהתייעץ אתו. במידה ולא משיגה אותו ני למוקד לבדיקה למרות שלא נראה מדאיג

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר