סקירה מוקדמתסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/05/2022 | 10:03 | מאת: אנסאם

הריון בשבוע 16•5 בבדיקה נראו שפתים גדולות ובלט של דגדן שנראה חריג בגודלו מראה זה עדייןי כול להתאים לוריאנט בתחום הנורמלי לא היתה לי אפשרות לנסות ולבדוק הימצאות או היעדר של רחם והציע בדיקת מי שפיר אני רוצה עזרה ללכת למי שפיר או לחכות יכול להיות שזה בן ועדיין לא התפתח או בת עם מום באברי המין נורא מפחדת ומבולבלת מה לעשאת מה שהבנתי בבדיקת מי שפיר אם זה בן נראה שזו בת עם מום באברי מין

הייתי מבצע דיקור מי שפיר ואחר כך מגיע לסקירה נוספת עם התוצאות. לא הייתי מודאג יותר מדי. אם תרצי עזרה בדיקור התקשרי למזכירתי 0545448999 בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר