בדיקת מי שפיר בשבוע 22

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

19/04/2022 | 23:01 | מאת: מאי

שלום, האם ביצוע דיקור מי שפיר בשבוע 22 כרוך בסיכון גבוה יותר להפלה מאשר דיקור לפני שבוע 20? כמו כן, ובהמשך לשאלה קודמת שלי, האם רחם מעט קשתי (בתוצאת US 3D לפני ההריון נכתב "עיוות מינימאלי") מעלה סיכון להפלה בעקבות הדיקור? העיוות הזה לא ניכר בבדיקת US שביצעתי בשבוע 17. תודה רבה.

הדיקור לא יותר מסוכן בשבוע 22. אם מבצעים מוקדם יותר מקבלים גם את התשובה יותר מוקדם….. אין סכנה ברחם כזה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר