צרבלום קטן ב 4 ימים מגיל ההריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

11/04/2022 | 10:57 | מאת: נועה

שלום, ביצעתי היום סקירה שניה בשבוע 23+5. עד כה כל הבדיקות היום תקינות. גם היום הכל נמצא תקין והרופא היה מרוצה ולא הצביע על בעיה. אלא שכעת אני רואה שגודל הצרבלום מתאים לשבוע 23+1 (כל שאר המדדים מתאימים ל 24+1-25). האם לדעתך יש צורך בבירור נוסף? מה המשמעות של צרבלום קטן בשלב זה?

לא הייתי מתרגש מפער כזה קטן בגודל הצרבלום. חזרי על הבדיקה עוד 3-4 שב ולחילופין בצעי סקירה שלישית בשבוע 30. לא נראה שיש מקום לדאגה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר