תוצאות סקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

22/12/2021 | 21:22 | מאת: ליהי

שלום,ביצעתי היום סקירה מאוחרת בשבוע 22 שהותירה אותי לא רגועה בלשון המעטה. היקף הראש והבטן קטנים בכשבוע מגיל ההריון. מזה אומר? האם יש סיבה לדאגה? אציין ששאר הבדיקות תקינות כולל דיקור מי שפיר. תודה

לא הייתי יותר מדי מודאג. פער של שבוע ממש לא נורא. צריך לראות אם יש הריונות קודמים ומה משקל הלידה והאם ההורים גבוהים או נמוכים. הכי חשוב זה המעקב עוד כ-3 שבועות. אם הפער נשאר שבוע ממש אין סיבה לדאגה.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר