ציסטות בצוואר אצל העובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

21/12/2021 | 08:29 | מאת: יעל

שלום , הריון שני בת 33 סקר גנטי תקין לרבות cf תקין ,שקיפות 1.3 משוקלל 1/20000 עשיתי סקירה בפרטי הרופסור רשם הממצאים הבאים ציסטות בצוטאר דו צדדית 2mm ,כורואיד פרוקסס ימין אחורי ספוגי ,מעי אקוגני. האם ההריון תקין? צריך לעשות עוד בדיקות? צריך ייעוץ גנטי חמרות שבהריון ראשון עשיתי סקר גנטי? חלבון עובגי יש לי בעוד שבוע תודה רבה

מרבית הסיכויים שהכל תקין אבל הייתי מבצע בכל זאת דיקור מי שפיר וכמובן סקירה מאוחרת למעקב

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר