סקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

08/12/2021 | 06:38 | מאת: מגד

בסקירת מערכות מאוחרת בשבוע 23 בדיוק המאבחנת אמרה שכל המדידות תקינות והכל תקין כמו בראשונה רק שחוט השדרה מגיע l3 l4 והיא אמרה אין משהו חריג זה עדין בנורמה אבל המליצה ל us ואמרה סביר להניח שלא ימצאו כלום והכל בסדר כל הבדיקות לפני גם חלבון עוברי תקין. יש הסבר ?

חוט השדרה אכן אמור לעלות בשבועות אלה ל- L2-3 אבל זה לא בהכרח משהו פתולוגי. הייתי מציע להגיע לבדיקה עוד שבועיים. במרבית המקרים זה מסתדר. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר