אנטי K בבדיקת דם בהריון חמישי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

08/11/2021 | 15:01 | מאת: זוג

שלום וברכה בהריון 5 סוג דם 0+ בעלי A- בבדיקת coombs indirect נמצאה אנטי K, בינתיים ברמה של 1:8 (כתוב שמה K גדול) בעבר קיבלתי מנת דם, אך כשנה אחרי קבלת המנה עדיין הייתי שלילית לאנטי K בבדיקת coombs indirect בעלי נבדק עכשיו והוא חיובי לאנטיגן kk (קטנים) 1. האם האנטי K יכול להיות קשור למנת הדם למרות שאחרי זה הייתי שלילית לאנטי K ? 2. האם לחילופין אנטי K גדול יכול להיות קשור לאנטיגן kk קטנים ? 3. אם כן, האם זה מסוכן, או רק KK גדול היה עלול להיות מסוכן ? 4. אשמח להבין את ההבדל בין KK לkk ? בברכה תודה על תשובתכם

את צריכה לגשת לייעוץ מומחה להריון בסיכון.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר