הריון עם תאומים זהים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

06/10/2021 | 14:41 | מאת: dandan76

שלום. בהריון עם תאומים זהים כעת בשבוע 9 ב U.S שעשו עד עכשיו הבחינו בדופק ו 2 עוברים. U.S הבא נקבע לשבוע 11 ו 3 ימים. מכיוון שקראתי על הסיכונים של הריון עם תאומים זהים רציתי לשאול לגביי TTTS . האם המועד ל U.S שניקבע (11 ו 3 ימים) הוא בסדר כדיי לאבחן בזמן ולטפל במקרה כזה אם יהיה חס וחלילה? כי איננו יודעים כעת כמה שליות יש בינתיים. תודה

אם אתם יודעים שאלה תאומים זהים אז אתם כן יודעים את מספר השליות. אחת!!! 11+3 זה מועד טוב לשקיפות וחלילה לזהות TTTS. כמובן שהסקירה המוקדמת חשובה מאד הן למומים והן לשלילת TTTS. את מוזמנת להתקשר למזכירתי תוכל לנסות לעזור לך למצוא תור. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר