סקירה מוקדמת-שבוע 16

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/08/2021 | 17:45 | מאת: לולו

עשיתי סקירת בשבוע 16 , הרופא רשם שהגומה האחורית מודגשת , בחתכים סגיטלים החלק של הורמיס נראה מורם . הוא טען שעדיין מוקדם לקבוע לגבי תקינות והתפתחות האזור. ואמר שיבדוק בסקירה המאוחרת שבוע 22, מה הסיכוי שהממצא יעלם עד שבוע 22 האם צריך בדיקה מכוונת למוח לפני?

מוקדם מדי לקבוע את אי תקינות הורמיס. סיכויים גדולים לתקינות בשבוע 22. יעולה להגיע בשבוע 20-21 לא לפני כן.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר