סקירה מוקדמת -אבחון שגוי?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

20/08/2021 | 13:30 | מאת: בני

אשתי הלכה לסקירה מוקדמת ונאמר לה שהודגמה כליית פרסה וכמו כן שבשל ראות טכנית ירודה יש צורך בבדיקה חוזרת של עמוד עמוד השדרה בסקירה המאוחרת. שאלתי היא האם אפשרי שיש טעות בסקירה המוקדמת והאבחנה שגויה וממליץ על סקירה נוספת וחוות דעת שניה? אם לא, מה השלבים הבאים עליהם אתה ממליץ? גיל 30+

שלום לכם קודם כל לא כל פעם שחושדים בכליית פרסה אכן זה קיים. שנית חייבים לשלול מומים נוספים ואם לא נצפה עמוד השדרה במיטבו לא הייתי מחכה לסקירה המאוחרת אלא מבצע עכשיו!! סקירה חוזרת (או בפרטי או בבית חולים או אצל הרופא שבצע לכם את הסקירה המוקדמת) ובהתאם לכך ממשיך בירור (ייעוץ גנטי וכו) בהצלחה

19/03/2022 | 10:33 | מאת: מורן

מה קרה בסוף ?? יש לי מצב דומה

19/03/2022 | 18:41 | מאת: בני

הלכנו לסקירה נוספת שהתברר ככלית פרסה בדקנו מי שפיר ועוד ומלבד הממצא הנל לא נמצא כלום ברוך ה,אבל חובה לבדוק

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר