AFI מי שפיר נמוך בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/08/2021 | 19:59 | מאת: יעל

שלום וברכה, במהלך ההריון היתה לי כמות מי שפיר(AFI) תקינה אך משבוע 31 התחיל לרדת שבוע 31- 95 שבוע 32- 80 בסקירה הקרובה אהיה בשבוע 33 להריון. עקב הנתון שלחו אותי לסקירה מכוונת לכליות העובר...הבדיקה תיערך ביום שני הקרוב 9/8/21. זה הריון ראשון שלי ואני לחוצה. האם יש לזה השפעה על העובר או על השליה ומהלך ההריון? אשמח לשמוע מידע על המצב:) תודה רבה.

AFI נמוך יכול ללכת עם מגוון סיבות. ירידת מים, מערכת השתן, זיהומים , אי ספיקת שלייה וכו. 80 זה בירידה אך לא ממש מדאיג. מניח שאם הכליות היו תקינות עד עתה זה יהיה גם בסקירה הבאה בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר